RANDEVU OLUŞTUR

Doç. Dr. Fatih Irmak Plastik Cerrah

Istanbul, Turkey

Türkiye’nin Başarılı Plastik Cerrahlarından Doç. Dr. Fatih Irmak, BBL ve Rinoplastide Ab Vatandaşı Hastalarını İstanbul’da Tedavi Ediyor
Home 9 Blog 9 Türkiye’nin Başarılı Plastik Cerrahlarından Doç. Dr. Fatih Irmak, BBL ve Rinoplastide Ab Vatandaşı Hastalarını İstanbul’da Tedavi Ediyor

Türkiye’nin Başarili Plastik Cerrahlarından Doç. Dr. Fatih Irmak, BBL ve Rinoplastide Ab Vatandaşı Hastalarını İstanbul’da Tedavi Ediyor

Dr. Fatih Irmak, rinoplasti, revizyon rinoplasti ve BBL operasyonlarında AB ülkelerinden gelen hastalarca tercih ediliyor.

Dr. Fatih Irmak BBL operasyonları ile hastalarının mutlu ve tatmin olmuş olarak ülkelerine dönmesini sağlıyor

BBL nasıl bir estetik operasyondur?

BBL işlemi kimler için uygundur?

Yağ enjeksiyonu ile yapılan BBL, popo implantından daha avantajlıdır.

BBL ile kalça şekillendirme işlemi nasıl yapılıyor?

Dr. Fatih Irmak’ın BBL işlemi için BBL fiyatları, randevu ve İstanbul’a seyahat, konaklama konusunda nasıl bilgi alabilirim?

 

TÜRKİYE’NİN BAŞARILI PLASTİK CERRAHLARINDAN DOÇ. DR. FATİH IRMAK, BBL VE RİNOPLASTİDE AB VATANDAŞI HASTALARINI İSTANBUL’DA TEDAVİ EDİYOR

EBOPRAS Sertifikalı Doç. Dr. Fatih Irmak BBL ve rinoplastide Türkiyenin En Başarılı Plastik Cerrahları arasında gösteriliyor. AB ülkelerinden gelen hastalar BBL ve rinoplasti operasyonlarında Dr. Fatih Irmak’ın yetenekli ve tecrübeli ellerine kendilerini teslim ediyor. Büyük bir memnuniyet ve tatminle ülkelerine dönüyor.

Türkiye’de en iyi estetik cerrahlar arasında sayılan Doç. Dr. Fatih Irmak, EBOPRAS (The European board of plastic reconstructive and aesthetıc surgery) sertifikasına sahip. Estetik ve rekonstrüktif cerrahi alanındaki önde gelen AB otoritesi ve sertifikalandırma kuruluşunca da estetik cerrahi alanındaki yeterliliği ve tecrübesi kabul ediliyor.

Dr. Fatih Irmak, dünyanın estetik cerrahideki en önemli merkezlerinden olan İstanbul’da, dünya standartlarında, JCI ve uluslararası kalite akreditasyonlu hastanelerde, en gelişmiş ve modern ameliyathanelerde estetik operasyonlarını gerçekleştiriyor.

Ebopras Sertfikalı Türkiyenin başarılı estetik cerrahlarından Doç. Dr. Faih Irmak hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız…

Dr. Fatih Irmak, rinoplasti, revizyon rinoplasti ve BBL operasyonlarında AB ülkelerinden gelen hastalarca tercih ediliyor.

Dr. Fatih Irmak, estetik cerrahide yüz estetiği, burun estetiği, meme estetiği ve vücuda yönelik estetik cerrahiler olmak üzere estetik cerrahinin tüm alanlarında hizmet sunuyor.

AB ülkeleri ve dünyanın diğer ülkelerinden gelen yüzlerce hastaya estetik cerrahinin farklı alanlarında hizmet verirken özellikle son yıllarda rinoplasti ve revizyon rinoplasti cerrahisi alanında çok başarılı cerrahilere imza atıyor.

Tıbbi olarak başarısız veya hastayı tatmin etmeyen rinoplasti cerrahisinin ikinci kere, ilkindeki hataları ortadan kaldırmak için yapılması demek olan revizyon rinoplasti cerrahisinde Dr. Fatih Irmak, oldukça başarılı revizyon rinoplasti cerrahileri gerçekleştirmesiyle ünlendikten sonra bu alanda AB ülkelerinden fazlaca başvuru almaya başladı.

Tıbbi literatüre kendi geliştirdiği özel burun estetiği tekniği ile kendi ismiyle geçen Dr. Fatih Irmak, özellikle kadınlara yönelik estetik cerrahi prosedürlerinde AB ülkelerinden gelen hastaların Türkiye’de en fazla randevu ve tedavi istedikleri hekimlerin başında geliyor. Fransa, G. Afrika,  ABD, Kanada, Almanya, Hollanda, İngiltere, İsveç, İspanya ve İrlanda Dr. Fatih Irmak’ı en fazla yurtdışı hastası olduğu ülkelerin başlarında geliyor.

Bu alanlardaki öncesi-sonrası fotoğraf ve videoları ile hasta testomoniellerine

Bu linkten veya Dr. Fatih Irmak’ı Instagram adresinden ulaşabilirsiniz.

Dr. Fatih Irmak BBL operasyonları ile hastalarının mutlu ve tatmin olmuş olarak ülkelerine dönmesini sağlıyor

Dr. Fatih Irmak’ın son dönemlerde en çok randevu ve başvuru talebi aldığı konu ise bunlardan farklı. Özellikle Fransa, Hollanda, G. Afrika, ABD, Kanada, İspanya, Almanya, İngiltere ve İrlanda gibi ülkelerden kadın hastaların meme estetiği ve tummy tuckla birlikte en çok talep ettikleri estetik operasyon BBL. BBL operasyonlarında Dr. Fatih Irmak başarılı ve hastaları tatmin edici operasyonlar gerçekleştiriyor. Öyle ki ülkelerine dönen hastalar Dr. Fatih Irmak’a başka estetik cerrahiler için tekrar gelebiliyorlar.

BBL nasıl bir estetik operasyondur?

BBL, kalçaları daha belirgin ve hacimli hale getirmek için yapılır. Kalçalara daha şekilli ve yuvarlak hatlar kazandırır.

Doç. Dr. Fatih Irmak, BBL operasyonlarını çoğu kez doğum sonrası vücutta revizyon ve gençleştirme için yapılan mommy makeover ameliyatları kombinesinin içinde  veya tummy tuck (abdominoplasti)  ile birlikte kombine halinde gerçekleştiriyor. Bu şekilde yapılan BBL operasyonu, vücudun bütünsel olarak daha estetik ve daha dengeli olmasına imkan veriyor. Dr. Fatih Irmak, BBL operasyonu için gelen hastalarına en uygun estetik cerrahisi çözümlerini sunuyor.

En doğru ve sizin ihtiyaçlarınıza en uygun estetik prosedürü Doç. Dr. Fatih Irmak ile belirleyebilirsiniz.

BBL estetiği, temel tekniği mikro yağ enjeksiyonu ile kalçaları daha kıvrımlı ve daha hacimli hale getirmektir. Hastanın kendi vücudundan alınan yağ, alınma esnasında bazı işlemlerden geçirildikten sonra hastanın kalça bölgesinde belirlenen alanlara enjekte edilir. Bu işlemde doktorun tecrübe ve bilgisi, kullanılan tıbbi alt yapının kalitesi çok önemlidir.

Dr. Fatih Irmak, BBL prosedürlerindeki tecrübesi, hastalarının arzu ettikleri kalça şekli ve dolgunluğuna ve tatmin edici sonuçlara ulaşmasını sağıyor. BBL ile daha dolgun, daha yuvarlak, kıvrımlı ve daha genç kalça şekline sahip olarak son derece çekici ve mutlu hissedebilirsiniz.

BBL işlemi kimler için uygundur?

Kalça bölgesinin etrafındaki cildi sıkılaştırmak isteyen, kalça bölgesindeki fazla kilolardan, yağlardan kurtularak daha şekilli ve yuvarlak hatlara sahip olmak isteyenler için BBL uygun bir prosedürdür. BBL prosedürü, yaş almanın etkisiyle cildin esneklik sıkılığının kaybolması nedeniyle sarkan kalçalar, buruşmuş ve kırışmış ciltler gibi estetik sorunların da çözümünü sağlar.

Özellikle egzersiz ve diyete rağmen kalçadaki cildin aşırı gevşekliği çözülememişse, kalça şekli vücuda orantısızsa, başka bir tıbbi sorun olmadığı takdirde BBL operasyonu için uygun bir adaysınız!

Dr. Fatih Irmak, yukarıda sayılan estetik kaygıları olan hastalarına BBL prosedürünü öneriyor.

Yağ enjeksiyonu ile yapılan BBL, popo implantından daha avantajlıdır.

Popo bölgesine hacim ve şekil vermek için implant seçeneği yerine BBL tekniği uygulamak yani mikro yağ enjeksiyonu yaptırmak hastalar için daha avantajlı olabilir.

Daha doğal görünüm ve daha gerçekçi kalça hissi bunların başında geliyor.

BBL, hastanın kendi vücudundan yağ alınarak yapıldığı için, zayıflamaya, incelmeye de faydası oluyor.

BBL ile kalça şekillendirme işlemi nasıl yapılıyor?

Tükiyenin BBL alanındaki en başarılı estetik cerrahlarından Doç. Dr. Fatih Irmak, eğer yeterli yağ hacminiz varsa gluten implantlar yerine kendi vücudunuzdan alınan yağları kullanır.

BBL işleminde, kalçayı şekillendirmek için enjekte edilecek yağlar, hastanın karın, uyluk ve sırt bölgelerinden elde edilir. Böylelikle bu bölgelerdeki fazla yağlar da alındığı için vücudun daha ince ve estetik görünüme kavuşmasına faydası olur.

Gerek yağ alma, gerekse yağ mikro enjeksiyonu işlemleri oldukça küçük kesilerle ve bikini bölgesi altında yapıldığı için görülmez.

Dr. Fatih Irmak’ın BBL operasyonu uygulamaları hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız…

Dr. Fatih Irmak’ın BBL işlemi için BBL fiyatları, randevu ve İstanbul’a seyahat, konaklama konusunda nasıl bilgi alabilirim?

Dr. Fatih Irmak, hastalarını İstanbul’da AB bölgesinin en gelişmiş tıbbi alt yapısına ve ameliyathanelerine sahip ulusararası kalite akreditasyonlu hastanelerde opere ediyor.

İstanbul’un büyülü atmosferinde, Asya ve Avrupa’nın birleştiği şehirde hastalarını misafir ediyor.  Gerek hastanecilikte gerekse konaklamada dillere desten Türk misafirperverliği ile misafir edilen hastalar ve refakatçileri, her ne kadar bir tıbbi prosedür için İstanbul’a gelmiş olsalar da sağlık turizminde olabilecek en iyi deneyimi yaşıyorlar.

Dr. Fatih Irmaktan BBL ve diğer estetik prosedürlerle ilgili tedavi almak ve şartlarını öğrenmek için:

  • İnternet sitemizdeki iletişim formu üzerinden bilgilerinizi bırakabilirsiniz
  • İnternet sitemiz üzerindeki whatsapp ikonu üzerinden doğrudan uzman danışmanlarımıza ulaşabilirsiniz.
  • Instagram hesabımız üzerinden DM ile sorularınızı ulaştırabilirsiniz.

Dr. Fatih Irmak’ın alanında tecrübeli ve çok dilli hasta ilişkileri ekibi, size anadilinizde destek olmaktan, seyahat planınızı ve İstanbul’daki konaklama ve transferlerinizi ayarlamaktan memnuniyet duyacaktır.

İLGİLİ DİĞER YAZILAR

İstanbul, Estetik Cerrahinin Yeni Başkenti

İstanbul, BBL’de Avrupa, Asya ve Afrika’nın tartışmasız lider sağlık turizmi destinasyonu! Eğer Avrupa’da yaşıyorsanız BBL (Brazilian Butt Lift) için İstanbul en doğru ve avantajlı sağlık turizmi destinasyonu İstanbul’da BBL yaptırmanın avantajları neler? BBL...

Annelik Estetiği (Mommy Makeover) Nedir?

Mommy makeover ameliyatI öncesi ve sonrası Mommy makeover ameliyatları; meme Dikleştirme (implantlı veya implantsız) ve karın germe ameliyatlarının beraber yapıldığı kombine işlemlerdir. Mommy makeover ameliyatını kimler tercih etmeli Emzirme ve hamilelik süreçleri...