RANDEVU OLUŞTUR

Doç. Dr. Fatih Irmak Plastik Cerrah

Istanbul, Turkey

İstanbul, Estetik Cerrahinin Yeni Başkenti
Home 9 Blog 9 İstanbul, Estetik Cerrahinin Yeni Başkenti

İstanbul, BBL’de Avrupa, Asya ve Afrika’nın tartışmasız lider sağlık turizmi destinasyonu!

Eğer Avrupa’da yaşıyorsanız BBL (Brazilian Butt Lift) için İstanbul en doğru ve avantajlı sağlık turizmi destinasyonu

İstanbul’da BBL yaptırmanın avantajları neler?

BBL (Brazilina Butt Lift) cerrahisinde Türkiye’nin başarılı estetik cerrahlarından EBOPRAS sertifikalı Doç. Dr. Fatih Irmak’ı daha yakından tanıyın!

BBL nasıl bir estetik prosedür?

BBL prosedürünün başlıca avantajları nelerdir?

Dr. Fatih Irmak’ın BBL işlemi için İstanbul BBL fiyatları, randevu ve İstanbul’a seyahat, konaklama konusunda nasıl bilgi alabilirim?

İstanbul, BBL’de Avrupa, Asya ve Afrika’nın tartışmasız lider sağlık turizmi destinasyonu!

Eğer Avrupa’da yaşıyorsanız BBL (Brazilian Butt Lift) için İstanbul en doğru ve avantajlı sağlık turizmi destinasyonu

Estetik cerrahi ve estetik uygulamalarında özellikle Avrupa’da, son 10 yılda estetik cerrahinin dünyadaki büyüyen yıldızı olan İstanbul’a yönelik ilgi her geçen gün artıyor.

İstanbul, estetik cerrahi ihtiyaçları için dünyanın pek çok ülkesinden gelen hastaları sadece son derece gelişmiş ve modern sağlık kuruluşları ve çok iyi eğitimli ve cerrahi tecrübesi yüksek hekimleri ile değil, İstanbul’un şehir olarak kendine özel güzellikleri ve aurası ile de cezbediyor.

Avrupa’nın en uzak noktasından bile 2-3 saat uçuşla ulaşılabilen İstanbul, son yıllarda Fransa, İngiltere, İrlanda, Almanya, Hollanda gibi ülkelerden daha avantajlı fiyatlar, daha tecrübeli, iyi hekimler ve daha modern hastane ve kliniklerde  BBL operasyonu yaptırmak için sağlık turizmi yapanların en çok tercih edilen destinasyonu.

Bir süre daha böyle giderse Brazillian Butt Lift ismi AB üllke vatandaşları arasında, biraz da espriyle karışık Istanbul Butt Lift diye değişirse hiç şaşırmamak gerek!

Hastalarına İstanbul’da hizmet veren Ebopras sertifikalı estetik cerrah Doç. Dr. Fatih Irmak gerçekleştirdiği pek çok estetik cerrahi türü kadar, yaptığı BBL operasyonları ile İstanbul’da BBL’de yerli ve uluslararası hastaların en çok tercih ettiği marka hekimlerin başlarında geliyor.

 

İstanbul’da BBL yaptırmanın avantajları neler?

Sağlık turizminin özellikle estetik amacıyla yapılmasının hastalar açısından en önemli nedenleri daha iyi sonuçlara daha iyi hekimlere daha ekonomik fiyatlarla ulaşabilmek ve kendi yaşadıkları ülke ve şehirlere nispeten çok daha iyi sağlık kuruluşlarında daha ekonomik fiyatlarla tedavi olabilmek.

En baştan özetlemek gerekirse:

  • En iyi hekim
  • En iyi ve modern hastane
  • En iyi otel, konaklama ve transfer
  • Üstelik bunların hepsi AB ülkelerine nazaran daha ekonomik.

Özellikle AB ülkelerinden yaşayan ve esteteik cerrahi yaptırmak isteyen kişiler son yıllarda bu amaçla başka ülkelere daha fazla sıklıkla gitmeye başladılar.

Özellikle Avrupalı hastaların en çok tercih ettiği sağlık turizmi destinasyonlarının başında ise Türkiye ve İstanbul geliyor.

Türkiye, son 20 yılda sağlık alt yapısına ve turizm alt yapısına dünyada en fazla yatırım yapan ülkelerin başında geliyor. Türkiye, modern ve ileri tıp eğitimi tecrübesiyle dünyanın en iyi hekim ve cerrahlarının yetiştiği, eğitim amacıyla tıp fakültelerine Afrika, Asya ve Avrupa uluslarından her yıl binlerce öğrencinin kayıt yaptırdığı bir ülke.

Sağlık turizmi alanında dünyanın en fazla tercih edilen ilk 10 destinasyonundan birisi olan Türkiye, özellikle estetik cerrahide AB ülkesi vatandaşlarının en çok tercih ettiği ilk 5 destinasyondan birisi.

Son derece modern turizm ve konaklama alt yapısına sahip olan Türkiye ve İstanbul, 2022’de dünyada uluslararası turizmde de en çok tercih edilen 10 destinasyondan birisiydi.

Üstelik gerek sağlık turizmi alanında gerekse ulaşım ve konaklamada İstanbul ve Türkiye’deki en yüksek kaliteli hizmetler, AB ülkelerine kıyasla, AB ülkelerindeki daha düşük klasmandaki hizmetlerden bile daha ekonomik ve daha ulaşılır.

Bu şartlarda eğer estetik cerrahi planlıyorsanız, örneğin BBL yaptırmak istiyorsanız; İstanbul sizin diğer ülkelere kıyasla daha ekonomik ve en tatmin edici destinasyon olabilir!

Üstelik BBL cerrahisinde AB ülkeleri hastalarınca  aranan ve tercih edilen estetik cerrahların başlarında gelen Ebopras sertifikalı Doç. Dr. Fatih Irmak, hastalarını İstanbul’da kabul ediyor.

 

BBL (Brazilina Butt Lift) cerrahisinde Türkiye’nin başarılı estetik cerrahlarından EBOPRAS sertifikalı Doç. Dr. Fatih Irmak’ı daha yakından tanıyın!

Avrupa Birliği’nin estetik ve plastic cerrahideki tıbbi otoritesi EBOPRAS (The European Board Of Plastic Reconstructive And Aesthetic Surgery) sertifikasına sahip olan Doç. Dr. Fatih Irmak, estetik cerrahinin tüm alanlarında cerrahiler için hastalarını İstanbul’da kabul ediyor.

Estetik cerrahı Dr. Fatih Irmak, özellikle son 5 yıldır İngiltere, Fransa, İrlanda, Almanya, Hollanda, Belçika, ABD ve Kanada’dan gelen hastalarına yönelik gerçekleştirdiği başarılı estetik operasyonlar ile bu alanda çok aranan bir ‘estetik cerrah’ haline geldi. Türkiye’de de estetik cerrahi alanında başarılı ve çok tercih edilen hekimler arasında kabul ediliyor.

Oldukça titiz ve tecrübeli bir estetik cerrah olan Doç.Dr.Fatih Irmak, hastalarının en mükemmel ve tıbbi olarak en ideal proporsiyona sahip olması için bütün bilgi birikimini kullanıyor.

Son dönemlerde artan BBL hastalarına Dr. Fatih Irmak, İstanbul’da en iyi cerrahi ve tıbbi çözümleri sunuyor. Dr. Fatih Irmak’ın gerçekleştirdiği BBL operasyonları hastalar için çok başarılı ve tatmin edici sonuçlar getiriyor. BBL operasyonlarından sonra istedikleri vücut hatlarına, estetik görünüşe sağlıklı bir şekilde kavuşan Dr. Fatih Irmak’ın hastaları daha fazla hastaya referans olarak İstanbul’a BBL için gelmelerini teşvik ediyorlar.

Dr. Fatih Irmak, BBL’le birlikte, mommy makeover, tummy tuck, rinoplasti ve revizyon rinoplasti cerrahilerinde Türkiye’de en çok aranan ve tercih edilen cerrahların başlarında geliyor.

Doç. Dr. Fatih Irmak hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız…

 

BBL nasıl bir estetik prosedür?

Kalçalarının şeklinden memnun olmayan, daha kıvrımlı, daha dolgun, hacimli ve yuvarlak hatlı kalçalara sahip olmak isteyenlerin en çok tercih ettiği estetik prosedur BBL’dir.

BBL, tek başına bir esteteik prosedur olarak gerçekleştirilebilir.Mommy makeover ameliyatları veya tummy tuck (abdominoplasti) ile kombine edilerek de yapılabilir. Kombine operasyonlarla yapılan BBL prosedürü daha başarılı olabiliyor.

Bütünsel olarak vücudun daha estetik görünmesi hedeflendiği için BBL operasyonları sayesinde, estetik olarak daha güzel ve dolgun kalça görünüşü, daha ince bir bel ve daha sıkı bir karın görüntüsü elde edilebiliyor.

Doç. Dr. Fatih Irmak, hangi durumun tıbbi ve estetik olarak daha uygun olduğuna sizinle birlikte karar vererek size BBL için farklı çözümleri ve seçenekleri sunacaktır.

İstanbul’da BBL proseduru için daha ayrıntılı tıbbi bilgilere internet sitemizdeki BBL bölümünden ulaşabilirsiniz. >>>>> Popo Şekillendirme

BBL prosedürünün başlıca avantajları nelerdir?

BBL prosedürü, vücudun kendi yağının alınarak, birtakım tıbbi işlemlerden geçirildikten sonra aynı cerrahi seans içinde hastanın kendi vücuduna mikro enjeksiyon tekniği ile geri verilmesiyle yapılır. Yani hasta, inorganik veya sentetik bir implant yaptırmaz. Kendi vücudundan elde edilen, kendine ait yağın yine kendi vücuduna verilmesi ile BBL işlemini yaptırır.

Popo bölgesine hacim ve şekil vermek için implant seçeneği yerine BBL tekniği uygulamak yani mikro yağ enjeksiyonu yaptırmak hastalar için başlıca avantajları:

  • Daha doğal görünüm ve daha gerçekçi kalça hissi
  • BBL, hastanın kendi vücudundan yağ alınarak yapıldığı için,aynı zamanda hastanın zayıflamasına, incelmesine de faydası oluyor.

Dr. Fatih Irmak tarafından gerçekleştirilen BBL operasyonlarının öncesi-sonrası fotoğraf ve videoları için:

Sosyal Medya : Instagram

Web sitesi

Dr. Fatih Irmak’ın BBL işlemi için İstanbul BBL fiyatları, randevu ve İstanbul’a seyahat, konaklama konusunda nasıl bilgi alabilirim?

Dr. Fatih Irmak, hastalarını BBL operasyonları için İstanbul’da AB bölgesinin en gelişmiş tıbbi alt yapısına ve ameliyathanelerine sahip ulusararası kalite akreditasyonlu hastanelerde ameliyat ediyor.

Dr. Fatih Irmaktan İstanbulda BBL ve diğer estetik prosedürlerle ilgili tedavi almak ve şartlarını öğrenmek için:

  • İnternet sitemizdeki iletişim formu üzerinden bilgilerinizi bırakabilirsiniz
  • İnternet sitemiz üzerindeki whatsapp ikonunu tıklayarak doğrudan uzman danışmanlarımıza ulaşabilirsiniz.
  • Instagram hesabımız üzerinden DM ile sorularınızı ulaştırabilirsiniz.

Dr. Fatih Irmak’ın alanında tecrübeli ve çok dilli hasta ilişkileri ekibi, size anadilinizde destek olmaktan, seyahat planınızı ve İstanbul’daki konaklama ve transferlerinizi ayarlamaktan memnuniyet duyacaktır.

İLGİLİ DİĞER YAZILAR

Annelik Estetiği (Mommy Makeover) Nedir?

Mommy makeover ameliyatI öncesi ve sonrası Mommy makeover ameliyatları; meme Dikleştirme (implantlı veya implantsız) ve karın germe ameliyatlarının beraber yapıldığı kombine işlemlerdir. Mommy makeover ameliyatını kimler tercih etmeli Emzirme ve hamilelik süreçleri...